Nuttige links

Follow us:

Mediationbureau Apeldoorn

Jean Monnetpark 43

7336 BB Apeldoorn

T: 06-428 68 052

 

Logo Mediationbureau Apeldoorn
Mediationbureau Apeldoorn, lid Mediatorsfederatie Nederland
Raad voor Rechtsbijstand stelt vertrouwen in Mediationbureau Apeldoorn op basis van High Trust

NUTTIGE WEBSITES BIJ SCHEIDEN

Handige websites bij scheiden

Kinderen

Raad voor Rechtsbijstand, kinderen en echtscheiding
Villa Pinedo, kinderen en scheiding
CJG Apeldoorn, voor vragen over echtscheiding en opvoeding

Deze pagina's van de Raad voor Rechtsbijstand zijn speciaal voor kinderen. Hier vinden kinderen antwoorden op heel veel vragen over de scheiding.

Villa Pinedo is een digitale plek voor kinderen van gescheiden ouders.

Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé plek waar je terecht kunt met vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien. Voor (toekomstige) ouders.

KIES-kindercoach

KIES coach, partner van Mediationbureau Apeldoorn

Nila Gulizia is gecertificeerd KIES Omgangsbegeleider en helpt kinderen en ouders bij het verwerken van de echtscheiding. Nila heeft een contract in het kader van de Jeugdzorg voor een aantal gemeenten in Gelderland waardoor eventueel recht op vergoedig van de kosten bestaat.

Alimentatie

Hypotheek

Eigen woning

Fiscus

Subsidie

Advocaat

Notaris

LBIO alimentatie mediator Apeldoorn
Eigen woning en scheiden in Apeldoorn
VEG, echtscheiding, mediatior, Apeldoorn
Fiscus  mediator Apeldoorn echtscheiding
Toevoeging via Mediationbureu Apeldoorn
Aarnoudse, partner van Mediationbureau Apeldoorn
KIES coach, partner van Mediationbureau Apeldoorn

Het Landelijk Bureau Inning Onderhoudsbijdragen (LBIO) int uw alimentatie gratis wanneer uw ex-partner niet meer aan zijn/haar alimentatieverplichting voldoet. Tevens staan op de website de indexatiepercentages en een handige rekentool waarmee u kunt uitrekenen wat het juiste alimentatiepercentage is.inderen en jongeren.

Bij veel echtscheidingen speelt het vraagstuk of één van de partijen kan blijven wonen in het koophuis. Mensen willen graag op korte termijn een goed advies. Mediationbureau Apeldoorn begrijpt dat en heeft daarom een nauwe samenwerking met landelijke hypotheekketen Finzie.

Hoe zit het met Nationale Hypotheek Garantie?

U gaat uit elkaar, maar wat gebeurt er met de koopwoning? De Vereniging Eigen Huis zet een aantal aspecten op een rijtje.

Bereken uw toeslagen via de rekentool van de Belastingdienst.

Als er weinig inkomen is, heeft u mogelijk recht op een bijdrage in de kosten van de overheid. Dit heet een toevoeging. Mediatonbureau Apeldoorn is gemachtigd om aanvragen daarvoor in te dienen bij de Raad voor Rechtsbijstand.

Voor de juridische afwikkeling van uw echtscheiding werkt Mediationbureau Apeldoorn samen met een vaste partner, Advocatenkantoor Aarnoudse, wat resulteert in een soepel en vlot verloop van de juridische procedure. Bij Advocatenkantoor Aarnoudse kunt u ook terecht voor andere rechtsgebieden.

Bij een echtscheiding moet een akte van verdeling worden opgesteld wanneer er sprake is van een koopwoning, of moeten eventuele testamenten worden gewijzigd. Notariskantoor Pels Rijcken heeft ruime ervaring hiermee en kan u van deskundig advies voorzien.

Copyright @ Mediationbureau Apeldoorn

Copyright @ Mediationbureau Apeldoorn